– primeren za čiščenje: MASTNIH POVRŠIN (naprave), lahko tudi tla;
(po čiščenju se mora čistilo sprati še z vodo – razen ko čistimo tla);
– odstranjuje maščobe (ki so že zasušene / zapečene);
– pri čiščenju naprav se ga ne reči (pri pršenju pazimo da ga ne vdihujemo!);
– preden čistilo uporabljamo, si moramo roke ustrezno zaščititi z rokavicami;
– v kolikor je mogoče, napravo pred čiščenjem segrejemo na okoli 60°C in nato
nanesemo na površino čistilo, ga pustimo 5-10 min. in nato speremo z vodo;
– pri čiščenju tal se reči v razmerju 10% (1 lit. vode 100 ml čistila);
– alkalnost / kislost: 14 pH;
– za čiščenje se uporablja krpo, talno krpo;
– primeren za uporabo v prehrambni industriji: kuhinjah, mesnicah, pekarnah;
– alternativa / nadomestno čistilo: ACTIVO zo. GRILL;
– volumen / pakiranje: 1 lit.;
– poreklo izdelka: Avstrija.