PROFESIONALNA OPREMA
ZA PRIPRAVO IN
SERVISIRANJE HRANE

Z vami že od leta 1993.

Kontakt

KANDEX LJ proizvodnja in prodaja d.o.o. Borovec 17 1236 Trzin TELEFON: +386 1 5620 130 Matična številka: 9005439 Davčna številka SI: 80389333 DELOVNI ČAS: Ponedeljek – petek: 07.00 – 15.00 Sobota, nedelje, prazniki: ZAPRTO

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju
  osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih.

  O PODJETJU

  Za podjetje Kandex predstavlja proizvodnja in prodaja artiklov za pripravo in serviranje hrane osnovno dejavnost. S trženjem tovrstne opreme smo se začeli ukvarjati leta 1993, ko smo na področju Slovenije začeli zastopati nekaj tujih podjetij. V tem času smo si pridobili dovolj znanja in izkušenj, da smo lahko 10 let kasneje razvili svojo lastno proizvodnjo izložbenih pladnjev in posod s pokrovi. Kombinacija lastne proizvodnje, zastopstva tujih podjetij in tesnega sodelovanja z domačimi proizvajalci nam je dajala dobro osnovo za kvalitetno in konkurenčno ponudbo, s katero smo si pridobili ugledne poslovne partnerje v Sloveniji in tujini.

   

  Poleg razvoja blaga, ki ga tržimo, vlagamo tudi v razvoj kadra, saj menimo, da je vsak dober in zadovoljen delavec velik kapital podjetja. Z aktivnim nastopom na tujih trgih smo si pridobili bogate izkušnje, ki jih želimo prenesti na področje Slovenije, prav tako pa poskušamo v tujino prenesti znanje, ki ga imamo pri nas. Samozavesten poslovni nastop nas je pripeljal tudi do priložnosti, da postanemo enakopraven član enega največjih nemških združenj – Dagema, ki se ukvarja z celostno dejavnostjo na področju ponudbe artiklov za predelavo in pripravo hrane. Kot člani omenjenega združenja, smo pridobili pravico, da na slovenskem trgu ponudimo enako blago in zanje, kot ga imajo in uporabljajo v Nemčiji in ostalih kulinarično razvitih državah.

   

  Za konec predstavitve, bi želeli izraziti upanje, da so nove poslovne odločitve prava pot za nadaljnji razvoj podjetja, ki bo zaposlenim prinesel veselje do dela in nove poslovne izzive, našim kupcem pa ponujal pravi naslov za njihove rešitve.

   

  Luka Jerkovič
  Direktor