Hladno držanje

Uporabniku prijazni in visokozmogljivi
hladilniki/zamrzovalniki

HLAJENJE

Ko kuhano hrano pustimo, da se naravno ohladi, med +65°C in +10°C, lahko opazite povečanje bakterijske obremenitve, ki jo povzroča poslabšanje kakovosti in zlasti vpliva na varnost hrane, s tveganjem zastrupitve za potrošnika. Zaradi tega je hladilnik bistvenega pomena za kuharje, če želijo to, kar skuhajo, ohraniti za kasnejšo uporabo.

Znižanje temperature na +3°C v manj kot 90 minutah, hladilnik blokira razmnoževanje bakterij in dehidracijo hrane. Okus, dišava, barva se ne spremeni, medtem ko se varnost in trajanje shranjevanja povečata. Chill, zahvaljujoč svoji ponudbi 9 modelov in različnih zmogljivosti, omogoča kuhar, da dela popolnoma varno, organizira svoje dejavnosti in zagotavljanje strankam obsežnega menija, s hitrim in učinkovita storitev.

ZAMRZOVANJE

Postopek zamrzovanja živil je prav tako pomemben za Moduline. Pravzaprav so izdelani vsi hladilniki in zamrzovalniki serije Chill da bi zagotovili pozitivno hlajenje, hkrati pa so opremljeni z močjo in tehnologijo za doseganje temperatur zmrzali, pri -18°C v jedru, v manj kot 240 minutah. Moč kompresorja enota namreč zagotavlja temperaturo -40°C v hladilni votlini in produktivnost, deklarirana v pravih časih, ob ohranjanju kakovost končnega rezultata. Tesen odnos med kratek čas in nizka temperatura omogočata nastanek mikrokristalov molekul vode, ki jih najdemo v hrani, in zato enake molekularna struktura ostane nespremenjena. Zahvaljujoč izbiri vrsto hlajenja ali določen shranjeni program (na voljo funkcija v različici D), Chill vam omogoča hlajenje in shranjevanje kuhanega ali surovega hrane, s čimer se potrošnikom zagotavlja prihranek surovin, kakovosti predstavitev in varnost hrane, tudi po odtajanju.

kandex-subpage-hladno-drzanje-products-logo

Pošljite brezplačno svetovanje

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali
  telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev.
  Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.
  Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov:
  luka@kandex.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KANDEX d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju
  osebnih podatkov si preberite v Splošnih pogojih.

  Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
  POKLIČITE NAS NA +386 1 5620 130